ANKARA / BEYPAZARI - Cumhuriyet İlkokulu

Ock

Dilimizin Zenginliklikleri Projesi ; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede ogrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimiz de geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ock

TURNUVAMIZ HEYECANLI DAKİKALAR YAŞATTI. KATILIMCI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ...

1. ve 2. SINIFLAR ERKEKLERDE:

1. Oğuzalp Demirarslan

2. İsmail Utkan ÖZDAMAR

3. Çınar TOKGÖZ

1. ve 2.  SINIFLAR KIZLARDA :

1. İpek Erva ERDOĞAN

2. Elif Deniz AYAN

3. Zeynep Sare BURUK

3. ve 4. SINIF ERKEKLERDE:

1. Yavuz Selim ÖZTÜRK

2. Mahmut Alp GÜZEL

3. Agah Ege SAYDAM

3. ve 4. SINIFLAR KIZLARDA:

1. Ecem GÜZEL

2. Zeynep Mira UĞUR

3. Serra ÖZDEMİR

Ara

İlçemizde yapılan satranç turnuvasında 8 madalya kazanan okulumuz haklı bir gurur yaşadı. Küçükler erkek kategorisinde; Yavuz Selim Öztürk 1. , kızlarda; Zeynep Mira Uğur 1. , Duru Mina Özsoy 3. ; minikler erkek kategorisinde; İsmail Utkan Özdamar 2. , Çınar Tokgöz 3. , kızlarda; İpek Erva Erdoğan 1. , Zeynep Sare Buruk 2. , Elif Deniz Ayan 3. olmuştur.